Transport    frigorific  international  si  intern.  Transport  cu  congelare  sau  refrigerare.

Pescarie Mediteraneana

     Cunoscuti in Romania ca importatori si distribuitori de peste mediteranean, fructe de mare, icre si produse congelate derivate din peste, compania noastra deruleaza contracte externe cu parteneri de notorietate internationala. Odata cu trecerea timpului gama de produse pe care Pescarie Mediteraneana poate sa le ofere a cunoscut o crestere semnificativa si este in continua dezvoltare in functie de preferintele clientilor sai. Distribuirea si livrarea produselor se poate face atat engros cat si endetail.

 

Transport cu congelare sau refrigerare

     Atunci cand marfa pe care dorim sa o transportam este perisabila, Pescarie Mediteraneana foloseste o gama larga de servicii de transport frigorific - cu temperatura controlata, cu temperaturi asigurate intre -20 si + 25 grade - in modul cel mai uzual.

Transportul frigorific este divizat in doua categorii:

  • Transport frigorific cu congelare - atunci cand se transporta peste si fructe de mare congelate ( si derivatele acestora, etc ) la temperaturi uzuale de -18/-20 grade Celsius;
  • Transport frigorific cu refrigerare - atunci cand se transporta peste sau fructe de mare deja congelate si care necesita doar racire si pastrarea unei temperaturi constante pe intreaga durata a transferului.
Toate transporturile frigorifice se asigura cu dube frigorifice de diverse capacitati incepand de la 1,5 tone la 22 tone dotate cu agregate de conditionare a aerului si diagrame de temperatura.